Avizier

2011/07/06

propunere {urmatoarea carte}

Cu destul de multa intarziere va propun si eu o cartulie, una dintre cartile mele de suflet: Spuma zilelor - Boris Vian. Pe foarte scurt, fara nici un fel de divulgare a actiunii, va spun doar ca Vian are talentul de a te plimba pe cei mai indepartati nori din cele mai indepartate galaxii ale imaginatiei. Ratiunea, logica si normalitatea nu mai exista, te poti astepta la orice, de la pesti care se plimba tacticos cu umbrela prin ploaie pana la oameni cu pielea albastra ce pot respira sub apa. Asteptati-va la orice si nu va asteptati la nimic :)

In cazul in care ati citit-o deja, sau vreti altceva, as mai propune una, cartea mea preferata din toate timpurile, dar care nu cred ca se gaseste undeva altundeva decat la mine in biblioteca :p Pentru orice eventualitate, v-o spun, si din partea mea v-o si imprumut, in sistem din mana in mana (sau din posta in posta) cu singura rugaminte ca in final sa se intoarca la mine. Cartea se numeste Zeii prind soareci de Dimitrie Stelaru :)

Ps: administratorii sunt rugati sa modereze acest post daca cred ei de cuviinta ca e mai ok sa ramana o singura sugestie :)

Pupici si spor la citit!

Gratiela, aka fata verde :)

11 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim Grati de sugestii! Eu ma abonez prima la a doua carte, ca Spuma Zilelor am citit-o. Asa ca...see you soon cel putin pt carte. :)

anca d. spunea...

Grati, dupa Laura, eu ma inscriu pentru cartea a doua! :)
Si zilele astea m-apuc si de Spuma! :)

Dulapul cu vise spunea...

Super!

Diana David spunea...

ce frumos e la voi in club! ma abonez si eu la una din carti... depinde pe care o voi gasi :)

Anonim spunea...

Gratiela,

Am gasit Spuma zilelor la un anticariat. Am luat-o si cred ca o luam si daca nu stiam de ea doar pentru coperta lui Magritte si intoducerea refertoare la basm. Tocmai am terminat "Despre lumea aceasta si alte lumi" a lui CS Lewis - o apologie a basmului - deci va imaginati starea in care ma aflu. :D

Anonim spunea...

Am terminat Zeii prind soareci - absolut superba!

Dulapul cu vise spunea...

asaaaaaaaa-i? :x

Anonim spunea...

intre timp am gasit si achizitionat Noaptea geniului! :)

Dia spunea...

Dragii mei, ce facem, reinviem clubul? In ultimele luni s-au mai inscris cateva persoane si nu au avut ocazia sa participe la lectura si comentarii pt ca am fost in vacanta prelungita :D

rosia_lady spunea...

si eu vreau sa particip ....cred ca aveti un blog minunat

Dia spunea...

Hey, rosia_lady! Multumim! Din pacate, de cateva luni nu prea mai avem activitate. Ne gasesti si pe Facebook (aici: http://www.facebook.com/pages/The-Book-Club/137826552952804 ), acolo mai stabilim una alta. Incercam sa reluam lecturile. Daca vrei sa devii membru, urmeaza indicatiile din bara laterala (e-mail, etc.). Cheers! :)