Avizier

Regulament

Membrii clubului trebuie sa tina cont de urmatoarele reguli:

Redactarea recenziilor:

  • Postarile trebuie scrise in limba romana, tinand cont de regulile de ortografie si punctuatie, fara a folosi un limbaj licentios. Administratorii isi rezerva dreptul de a opera corecturile de rigoare, astfel incat blogul sa aiba un aspect ingrijit. Le puteti usura, insa, munca, folosind corect majusculele, punctele de suspensie si punand un spatiu dupa punctuatie.
  • Faceti lectura recenziei voastre cat mai placuta, pastrandu-i lungimea in limite rezonabile.
  • Va rugam sa nu folositi fotografii pentru ilustrarea articolelor voastre. Deocamdata sunt admise doar ilustratii care au legatura directa cu cartea respectiva sau imaginea copertei.
Alegerea cartii:
  • Fiecarui membru ii va veni randul sa propuna o carte. Cartea propusa trebuie sa indeplineasca doua criterii: Sa fie de calitate si sa promoveze principii pozitive. Persoana responsabila cu propunerea trebuie sa scrie un scurt articol in care sa mentioneze titlul si cateva argumente care sa ne convinga ca merita citita. Daca nu vor exista obiectii, toti membrii vor citi si discuta respectiva carte in termenul mentionat in bara laterala. Inainte de expirarea termenului, persoana care a propus cartea trebuie sa numeasca un alt membru care va alege urmatorul titlu.
  • Daca aveti sugestii de orice natura, va rugam sa ni le impartasiti la clubul.de.carte.2010@gmail.com.