Avizier

2010/07/10

Bun venit in Book Club!

Bine ati venit in Book Club! Aici este locul unde vom citi impreuna aceleasi carti si ne vom impartasi parerile unii altora.

Primul pas pe care trebuie sa il facem cu totii este sa propunem carti. Astfel, va asteptam la sectiunea Propuneti, pentru a sugera ce carte v-ar placea sa citim impreuna. Fiecare are dreptul sa propuna o singura carte. Dupa ce vom fi propus cu totii carti, la sectiunea Votati va aparea un sondaj de opinie cu toate cartile propuse si fiecare va vota cartea care i se pare cel mai interesanta. Pentru a avea o carte castigatoare in mod obiectiv, putem vota carti propuse de ceilalti, nu cartea aleasa de noi.

Dupa ce vom decide ce carte citim, trebuie sa stabilim de comun acord un termen in care sa o citim cu totii. Astept sugestiile voastre legate de deadline in comentarii la aceasta postare.

In timpul citirii, fiecare membru al blogului este incurajat sa isi scrie parerile pe blog, sa puna citate care i-au placut, ilustratii ale cartii etc. Mi-ar placea mai mult ca acest blog sa fie cat mai interactiv si sa cuprinda cat mai multe pareri, chiar daca unele sunt de un rand, decat sa fie doua recenzii "serioase" la o carte si atat. Nu va temeti sa va spuneti parerea! Eu astept de mult niste persoane cu care sa imi impartasesc parerile legate de carti, intr-un mod sincer si ne-pretentios, ca la o discutie intre prieteni.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii multumesc Dianei pentru timpul si efortul investit in crearea acestui blog. Aspectul blogului va mai fi modificat si imbunatatit in timp, dar momentan am decis sa nu lasam ultimele detalii estetice sa ne opreasca din citit. Daca aveti sugestii legate de aspectul blogului, de modul de organizare sau orice altceva, nu ezistati sa va spuneti parerea!

Ma bucur ca v-ati inscris intr-un numar atat de mare!

Cu drag,
:)

Niciun comentariu: